Rabu, 20 Mei 2009

Kenangan Lalu: Nikah...Dah Setahun Setengah Pun!

Persiapan sebelum akad nikah...hari tu la nak lukis inai, hari tu la nak amik photographer kat bus stand Teluk Intan, hari tu la nak menikah...semua aku nak buat time tu gak! Aku jugak la yang drive kete ke masjid untuk menikah...very iron lady tau!
Tadaaaaa...ini cincin risik dan cincin tunang...

Upacara akad nikah pun berlansung...aku cool je, hinggakan saksi kata "sah" pun aku boleh tak sedar. Rasa macam kawin main-main je time ni...hehehehe
Acara membatal air sembahyang...sarung cincin dan gelang.
Yang ni...baru lepas dinikahkan, dah halal...boleh la pegang lebih-lebih sikit. Hehehehe...

Yang ni masa interview dengan wartawan Anita Abu Hassan dari suratkhabar Sinar Harian...

1 ulasan:

IdzaRis79 berkata...

salam zura...
aku nak anto kad jemputan kawin yusop gunberi (kalu ko kenaila)pada ko dgn kawan2 SP lain.sapa lagi yg ko kontek?

aku ada email syazali n jamatun haizan & saliza ajer.