Isnin, 9 November 2009

Melangkah ke Dunia Baru


Haaaa...dengar tajuknya dah saspen ek? takde menda pun....hehehehe

Dah lama tak update blog ni. Busy dengan macam-macam benda especially melayan Facebook...addicted! Aiyyoooooooo....

Life...macam biasa. Masih menunggu keajaiban dari Yang Maha Esa...namun aku dan suami tak berhenti berdoa moga Allah makbulkan impian kami berdua untuk menjadi mama dan papa satu hari nanti...please Allah, kurniakan kami zuriat...

Kadangkala, memang terasa bosan sangat tanpa kehadiran si kecil dalam "Rumah Kecil" kami ni. Tambah-tambah pula suami memang hari2 balik lambat. Pukul 2 atau 3 pagi baru sampai rumah. Paling awal pun, pukul 12 malam. Bayangkanlah bagaimana rasanya aku duduk sorang-sorang di rumah tanpa teman. Tapi...mungkin ada hikmah disebaliknya kenapa Allah lambatkan "kurniaanNya"' tu. Hanya Dia saja yang tahu.
Well...aku tak duduk diam. Boring siot! So, aku sekarang dah buat bisnes. Walaupun kecil-kecilan je, tapi ok la...aku sekarang buat bisnes barangan kecantikan, yakni Kosmetik CT-II. Selain tu, aku juga dah ada kedai....taraaaaaa!!!! Tapi...kedai online je la! Hehehehe...eh! Kedai gak tu, kan? kalau ada masa, lawat la kedai aku..."ANJUNG CENDANA" namanya. Link nyer macam yg kat bawah ni...

http://anjungcendana.blogspot.com/

Baru ada 1 produk je...masih lagi dalam pembikinan. Tapi boleh la nak cuci mata sikit.

Ok la..aku akan update lagi soon. Bye!

3 ulasan:

hawaDila berkata...

dah ade kedai online ek... jd businesswoman lah nie...

Shubhangi berkata...

i am much delighted to read the post

SEO Services

Rich berkata...

SEO ServicesSEO Services India SEO Company India SEO Firm India SEO India Mumbai Pune.